Hundarna | Tidigare hundar

 

 

Yänta, Lego och Dante springer tillsammans med
Dustin
på hundarnas gröna ängar,
där det inte längre gör ont någonstans.

 
     
 
Mischalands Dustin

Dustin Vilken kämpe. Han måste ha haft så ont, så ont. På bara ett par veckor växte hans höft och bäcken så snett att det med stor tydlighet gick att avläsa med mina ögon. Aldrig någonsin visade han hur ont han hade, han kämpade bara på och ville vara till lags. Älskad liten kille...
 
     
     
 
BH-prov och MH-testad
Emindos Ulrich (Dante)
Hd: A Ad: ua

Dante var en riktig kämpe som var sjuk hela sitt liv. Han föddes med Eosinofiler som vandrade runt i kroppen på honom. Vid tre års ålder nådde dom lungorna och vi var tvungna att ge upp vår kamp för honom. Han hade då levat två år på övertid.

 
     
 
BHPI, AKI, KORAD, SUCH
Queenlands Lego
Hd:A Ad:Ua

Lego var en riktig fighter, med mycket vilja och kamplust. Många var de poliser som ville köpa honom. Han hade skador i sin rygg som inte gick  att operera. Då vi inte kunde göra mer för honom och han inte skulle behöva lida längre, fick han somna in tillsammans med Yänta. Endast fem och ett halvt år gammal.

 
     
 
Gothias Yänta

Yänta var en unghund, full i bus och så levnadsglad. Dessvärre hade hon fel på sina inre organ och fick somna in tillsammans med Lego, redan vid femton månaders ålder. 

 
     
  Vår sorg och saknad är gränslös, efter våra härliga hundar.